Route info

Ons adres is:

FN-fotografie
Stationstraat 15,
6071KA,
Swalmen
Mobiel:06-41720905.
Ik ben doorgaans aanwezig doordeweeks op woensdagavond van 20:00 – 22:30 uur en
zaterdagmorgen vanaf 09:00.


Route vanaf station Swalmen.

Komende uit de richting Reuver/Venlo is het vanaf het station een wandeling van ongeveer een 5 minuten. Bij het verlaten van het station loop je over de tunnel van de A73 richting het centrum van Swalmen. Na ongeveer 300 meter vindt je aan de linkerzijde het gebouw van de voormalige moutfabriek Hendrikx.
In het woonhuis op nummer 15 vindt je ons op de eerste verdieping. Vanaf het station is het is een wandeling van ongeveer een 5 minuten. Bij het verlaten van het station loop je richting het centrum van Swalmen. Na ongeveer 300 meter vindt je aan de linkerzijde het gebouw van de voormalige moutfabriek Hendrikx.
In het woonhuis op nummer 15 vindt je ons op de eerste verdieping. Route met eigen vervoer vanuit centrum Swalmen. In het centrum van Swalmen kies je richting Beesel. Op de Stationstraat kom je eerst aan je rechterzijde de fabriek van Sillekens Veevoeder tegen waarna je over ongeveer 100 meter aan je rechterzijde het woonhuis ziet liggen van de voormalige moutfabriek Hendrikx. Parkeren kan door voor het woonhuis recht af te slaan en vervolgens over ca 50 meter te parkeren aan de linkerzijde.
Je vindt ons op de eerste verdieping van het woonhuis Stationstraat 15.

Route vanaf de A73.
Komende vanuit het zuiden neem je de afslag 18 Beesel, Reuver. Volg nu de borden Swalmen door bij de rotonde rechts aan te houden. Op de stationstraat kom je eerst aan je  rechterzijde de veevoeder-fabriek van Sillekens veevoeder tegen waarna je over ongeveer 100 meter aan je rechtzijde het woonhuis ziet liggen van de voormalige moutfabriek Hendrikx. Parkeren kan door voor het woonhuis recht af t slaan en vervolgens over ca 50 meter te parkeren aan de linkerzijde.
Je vindt ons op de eerste verdieping van het woonhuis Stationstraat 15.
Komende vanuit het noorden neem je de afslag 18 Beesel, Reuver, Swalmen. Volg nu de borden Swalmen door op de rotonde driekwart te volgen. In het centrum van Swalmen kies je richting Beesel. Op de stationstraat kom je eerst aan je  rechterzijde de fabriek van Sillekens Veevoeder tegen waarna je over ongeveer 100 meter aan je rechtzijde het woonhuis ziet liggen van de voormalige moutfabriek Hendrikx. Parkeren kan door voor het woonhuis recht af t slaan en vervolgens over ca 50 meter te parkeren aan de linkerzijde.
Je vindt ons op de eerste verdieping van het woonhuis Stationstraat 15.