Workshop Model-fotografie

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag om een model te fotograferen met gebruik maken van props/visagie en diverse soorten verlichting. Laat je creativiteit de vrije loop. Na het fotograferen van het model gaan we enkele verbeteringen aanbrengen in programma’s zoals Lightroom/Photoshop.

Het is niet altijd nodig om een grote studio te hebben. Met creatieve ideeën kun je in een kleine studio prachtige portretten maken.

Het gebruik van allerhande attributen zoals doek, hoofddeksel, gebruiksvoorwerpen etc. kunnen een model in een totaal andere wereld plaatsen.

Laat je gedachten de vrije loop. Onder begeleiding en met de mogelijkheid gebruik te maken van studiolampen komen we samen tot een mooi eindresultaat. Indien gewenst kun je je werk ook nog printen tot een formaat van 30×40 cm in full-color.

Over de kosten voor deze workshop zijn we zo klaar. Je betaald een kleine bijdrage als tegemoetkoming in de kosten van het model en een bijdrage voor papier en inkt als je je werk wil printen en verder staat het je vrij je een vrijwillige bijdrage doen. Voorop staat dat we een fijne tijd doorbrengen en iets van mekaar leren.

Voorlopig staat deze workshop gepland voor September 2019. Indien er te weinig belangstelling is kan overwogen worden een privé workshop te geven. Indien je een prive-workshop wil kun je natuurlijk ook altijd contact opnemen.


Is je interesse gewekt stuur dan een mail via deze link.